به گزارش مجله خبری بوعلی به نقل از روابط عمومی دفتر طب ایرانی دومین همایش بین المللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام برگزار شد.
این همایش که پس از ۲۷ سال از برگزاری اولین دوره آن در سال ۱۳۷۱، در مدت چهار روز برگزار شد، بیش از ۳۰ مهمان خارجی شامل پژوهشگران حوزه تاریخ پزشکی و طب سنتی از کشورهای هند، ترکیه، ایتالیا، آلمان، امریکا، انگلیس، هلند، فرانسه، آلمان، تونس، بنگلادش و … شرکت کردند و تعدادی سخنرانی ویژه بهصورت وبکنفرانس توسط استادان خارجی نیز در برنامه همایش برگزار شد.
محورهای اصلی دومین همایش بینالمللی
محورهای اصلی دومین همایش بینالمللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام، طب ایرانی، تاریخ پزشکی در ایران باستان و تاریخ پزشکی عصر طلایی اسلام است و از میان ۱۵۲ مقاله ارسال شده به دبیرخانه، ۱۰۰ مقاله برای ارائه در همایش انتخاب شدهاند که از این میان، ۵۹ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۱ مقاله بهصورت پوستر ارائه شد.
گفتنی است، در برگزاری این همایش، کرسی تاریخ طب سنتی یونسکو، آکادمی جهانی تاریخ داروسازی، امور بینالملل وزارت علوم، دفتر مطالعات تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، انجمن علمی طب سنتی ایران، شاخه ایرانی انجمن جهانی داروسازی سنتی، بنیاد ایرانشناسی و بنیاد طب ایرانی همکاری داشته و میزبانی این رویداد بینالمللی که با حمایت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برگزار شد، با دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، موسسه توسعه پژوهش ایران، فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
دومین همایش بینالمللی تاریخ پزشکی در ایران و اسلام، روز سهشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۸، در هتل ارم و سپس در دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرده و برنامه رویداد پس از همایش، به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه یافت.